Peiling: ouders verkiezen ‘mijn lichaam, mijn keuze’ boven overheidsmandaten

peiling:-ouders-verkiezen-‘mijn-lichaam,-mijn-keuze’-boven-overheidsmandaten

10-11-21 06: 45: 00,

Uit een nieuwe online-enquête van Zogby Strategies onder 1,007 Amerikaanse ouders met kinderen jonger dan 12, in opdracht van Children Health Defense, blijkt dat Amerikanen de kant kiezen van de oude stelregel, “alle politiek is lokaal,” aangezien een grote meerderheid persoonlijke soevereiniteit verkiest boven nationale mandaten.

Een dag gemist, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

Een nieuwe Zogby Strategies online peiling onder 1,007 Amerikaanse ouders met kinderen onder de 12 leeftijd, in opdracht van Children Health Defense, onthult Amerikanen kant van de oude spreuk, “alle politiek is lokaal,” als sterke meerderheden kiezen voor persoonlijke soevereiniteit boven nationale mandaten.

Een belangrijke vraag – “Moet het aan de ouder(s)/voogd of het schooldistrict zijn of uw kind al dan niet de hele schooldag een masker moet dragen?” – resulteerde in een meerderheid van ouders (48%) die zeiden dat zij het laatste woord moesten hebben tegenover 42% die zeiden dat het schooldistrict dat besluit moest nemen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: