Politieke Rechtvaardigheid – Alle maskers vallen

politieke-rechtvaardigheid-–-alle-maskers-vallen

10-11-21 06: 54: 00,

Advocaat Dr. Reiner Fuellmich had eind december 2020 namens de uitbater van de Green Mango karaokebar bij het Landgericht in Berlijn een rechtszaak tegen Prof. Drosten aangespannen tot betaling van in eerste instantie 50.000 €, aangezien de bar aanzienlijke economische schade had geleden als gevolg van zijn wetenschappelijke onjuiste verklaringen en de daarop gebaseerde politieke lockdown-maatregelen – tegelijkertijd een soort modelrechtszaak om de PCR-test te ontkrachten.1 De rechtbank heeft – zeer opmerkelijk – de datum van de terechtzitting pas 11 maanden later vastgesteld, op 9 november 2021. De mondelinge behandeling, die nu gisteren plaatsvond, had een zeer interessant verloop, waarvan Dr. Fuellmich hieronder verslag doet. (hl)

Advocaat Dr. Reiner Fuellmich

Verslag van de terechtzitting Green Mango ./. Prof. Drosten op 9 11.20212

“Bij de zitting van vandaag voor het Landgericht Berlijn in de zaak Green Mango (karaokebar) tegen Drosten was te verwachten dat ofwel zou blijken dat de rechtsstaat nog geheel of gedeeltelijk tekenen van leven vertoont, ofwel dat zou blijken dat de rechtsstaat volledig in het gareel is gebracht van de regering (of van degenen die deze regering gebruiken om hun doelen te verwezenlijken). Zoals wij verwachtten, toonde deze zich:

Een groep van ongeveer 30 tot 40 belangstellenden, d.w.z.: het publiek,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: