Rusland en Amerika strijden nu om grootste invasie-armada

rusland-en-amerika-strijden-nu-om-grootste-invasie-armada

10-11-21 08: 50: 00,

Nogmaals, de genieën bij POLITICO hebben een ernstige remedie nodig op het gebied van geografie. Een beetje hulp bij het selecteren van beveiligingsbedrijven die het blad zou moeten vertrouwen, zou de geloofwaardigheid ook een heel stuk ten goede komen. Kan iemand Axel Springer SE, de nieuwe eigenaren, vertellen dat het lokaliseren van dingen belangrijk is? Oh, en geef CNN ook een hint.

Volgens het laatste Russophobia paniekverhaal van de internationale politiek nieuws outlet, staan Vladimir Poetin’s gepantserde legioenen klaar aan de Oekraïense grens. De auteurs Betsy Woodruff Swan en Paul Mcleary publiceerden satellietbeelden die door Maxar Technologies (Ja, zij weer) waren gestuurd en die de invasietroepen zouden tonen.

Jelnya, Rusland, dat over de grens van Wit-Rusland ligt, is zo’n 250 kilometer verwijderd van het dichtstbijzijnde punt van Oekraïne. Maar, volgens het POLITICO risico beoordelingsduo, zijn Russische tank troepen gestationeerd nabij Bryansk en Koersk het echte gevaar voor de onwetende NAVO verdedigers.

Gebruik makend van dezelfde technologie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: