Tiener gediagnosticeerd met Guillain-Barré na COVID-vaccin dankbaar dat ze niet verlamd was en niet stierf

tiener-gediagnosticeerd-met-guillain-barre-na-covid-vaccin-dankbaar-dat-ze-niet-verlamd-was-en-niet-stierf

10-11-21 07: 07: 00,

Shelby Allen, een 17-jarige uit Dyer County, Tennessee, is in het ziekenhuis opgenomen met een zeldzame aandoening waarbij het immuunsysteem van het lichaam de zenuwen aanvalt. Ze kreeg de aandoening nadat ze een COVID-vaccin had gekregen.

Een dag missen, veel missen. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

Een 17-jarig meisje dat in het ziekenhuis werd opgenomen met Guillain-Barré syndroom (GBS) – een aandoening die ze kreeg nadat ze een COVID-vaccin kreeg – zei dat ze dankbaar is dat ze niet verlamd is en niet is gestorven.

Shelby Allen, die in Dyer County, Tennessee woont, zei dat ze een paar weken geleden op een bruiloft pijn in haar rug en tintelingen in haar armen begon te krijgen. Haar symptomen ontwikkelden zich tot ze merkte dat ze haar armen en benen niet meer kon voelen tijdens het bowlen met het team van haar school.

“Ik zit in het bowlingteam in Dyer County,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: