Vruchteloze fan cultus

vruchteloze-fan-cultus

10-11-21 01: 00: 00,

De term celebrities is afgeleid van het Engelse werkwoord “to celebrate” en betekent vieren, prijzen, huldigen. Beroemdheden uit film, media, sport en de aristocratie vieren in de eerste plaats zichzelf – het hof gemaakt door miljarden volgelingen die van seizoen tot seizoen door de programma’s zappen om hun leven te slijten met de nieuwste soap opera’s of casting shows.

Momenteel genereert de zender Sat1 opnieuw een miljoenenpubliek met seizoen 11 van “The Voice of Germany. De welgestelde jury, dit jaar bestaande uit Sarah Connor, Johannes Oerding, Mark Forster en Nico Santos, zit zonder maskers en zonder spatregels in hun draaistoelen, terwijl aanstormende talenten wachten tot de zoemer klinkt, het publiek vaak tot tranen toe bewogen applaudisseert en soms zelfs staande ovaties geeft.

Overigens wordt het vermogen van Sarah Connor volgens Vermögensmagazin geschat op een trotse 25 miljoen euro (1). Een van de zussen van de beroemde zangeres heeft een relatie met de rapper Bushido. Nico Santos schrijft niet alleen liedjes voor zichzelf, maar ook voor Helene Fischer en, wie had dat gedacht, voor Bushido. Johannes Oerding heeft blijkbaar nog niet helemaal het miljoen gehaald (2). Mark Forster, daarentegen, doet het relatief goed met 8 miljoen (3). Bushido kan ook pronken met 15 miljoen euro (4).

” Lees verder

%d bloggers liken dit: