‘Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’

‘ziekenhuizen-vs-overspoeld-met-baby’s-met-hartproblemen-door-covid-injecties-moeders’

10-11-21 05:26:08,

—————————————————————————————————————————————–

Volgens onderzoeksjournalist Steve Kirsch worden ziekenhuizen in heel de VS overspoeld met baby’s met ernstige hartproblemen, die zijn veroorzaakt omdat hun moeders zich met een Covid-19 ‘vaccin’ lieten injecteren. En net als in België (zie ons eerste artikel van vandaag) barsten ook de IC’s in Amerika uit hun voegen met zieke volledig gevaccineerde mensen. De door tal van wetenschappers, experts en kritische analisten gevreesde zieken- en dodengolf als gevolg van deze vaccinatie-genocide lijkt nu echt door te zetten (zie ook ons artikel van 22-10:  90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen).

Kirsch ontving een verontrustende insider email over een kinderziekenhuis waar alle NICU’s (neonatale IC’s) stampvol liggen met pasgeboren baby’s met ernstige hartproblemen. Alle moeders van deze baby’s lieten zich volledig tegen Covid ‘vaccineren’. Volgens de auteur van de email wordt ook deze voor de ‘vaccins’ zeer schadelijke informatie onderdrukt. Dat is niet verwonderlijk in een land waar zorgmedewerkers worden ontslagen als ze weigeren zich te laten injecteren.

Artsen en zorgmedewerkers bevestigen vaxpandemie

De onderzoeksjournalist vroeg artsen en verplegers of ze de claims in de email konden bevestigen. Hij kreeg honderden reacties. Eén van hen zei dat er inmiddels diverse stukken beschikbaar zijn waarin wordt bevestigd dat de IC’s van veel ziekenhuizen ‘bomvol’ zieke en stervende patiënten liggen. ‘De kamers liggen vol met mensen met non-Covid symptomen.. De vermoedelijke oorzaak? Bijwerkingen van het vaccin.’

‘Hoeveel pasgeboren baby’s zullen daar binnenkort bij zitten? De media en medische gemeenschap zullen u dit niet vertellen. Het zal komen van het gewone volk dat het spuugzat is, en dat banger is voor de regering dan voor Covid.’

Een ander schreef dat het inmiddels ‘duidelijk vaststaat’ dat het aantal spontane abortussen sinds de start van de injecties is geëxplodeerd (zie ons artikel van 05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester ). ‘Mijn ongevaccineerde schoonzus die net is bevallen had van haar dokter te horen gekregen tijdens haar zwangerschap geen vaccin te nemen, omdat haar laatste drie patiënten pal na hun injectie allemaal een miskraam hadden gehad.’

In dit verband wees iemand op een video van een (veronderstelde) begrafenisondernemer die zegt dat hij nu veel meer dode baby’s krijgt dan normaal.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: