30 redenen waarom ik me nu niet laat vaccineren

30-redenen-waarom-ik-me-nu-niet-laat-vaccineren

11-11-21 08: 10: 00,

De propaganda tegen de ongevaccineerden wint met de dag aan kracht. De motieven waarom veel mensen niet gevaccineerd willen worden, worden niet begrepen of zelfs belachelijk gemaakt. Uiteindelijk is er zelfs de beschuldiging dat degenen die zich niet willen laten vaccineren, handelen uit onedele motieven en zich gedragen op een onsolidaristische, zelfs egoïstische manier. De Oostenrijkse common good econoom en auteur Christian Felber nam de moeite om op deze toeschrijvingen te reageren met een zeer op feiten gericht, maar ook zeer persoonlijk artikel voor de NachDenkSeiten, “om diversiteit zichtbaar te maken en wederzijds respect te bevorderen”.

30 Redenen waarom ik op dit moment niet vaccineer of beschouwingen over gezondheid, grondrechten, solidariteit en common good

Allereerst: ik ben meerdere malen gevaccineerd en sta neutraal tegenover vaccinaties. Ik respecteer ieders beslissing om gevaccineerd te worden, probeer niemand ervan te overtuigen zich niet te laten vaccineren, en ben ook graag bereid de kosten te dragen die uit solidariteit worden gemaakt (met enkele beperkingen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: