67-jarige voormalige Notre Dame professor zegt “vervloekt zijn de ongevaccineerden”, dood 12 dagen na derde Pfizer mRNA injectie

67-jarige-voormalige-notre-dame-professor-zegt-“vervloekt-zijn-de-ongevaccineerden”,-dood-12-dagen-na-derde-pfizer-mrna-injectie

11-11-21 06:36:00,

Een 67-jarige voormalige Notre Dame-professor is dood, in wat snel een patroon aan het worden is van snelle overlijdens na “booster”-injecties, bericht Thecovidblog.com.

Karen Croake Heisler kreeg haar eerste dosis experimenteel mRNA van Pfizer op 13 januari, volgens haar Twitteraccount. Door haar leeftijd was zij een van de eersten die de injecties in december en januari kreeg. Het is onduidelijk wanneer ze de tweede injectie kreeg. Maar mevrouw Heisler verklaarde op 9 april dat zij en haar man alleen pijnlijke armen hadden na hun tweede injecties.

Mevrouw Heisler was een fervent voorstander van alles wat met mondkapjes en COVID-19 mandaten te maken had. Ze toonde ook een consequente vijandigheid tegenover diegenen die weigeren mRNA en virale vector DNA-injecties te nemen. Ze noemde ongevaccineerde mensen “egoïstisch” en beval hen thuis te blijven “totdat jullie bij zinnen komen.”

Mevrouw Heisler hield zo veel van mondkapjes dat ze zelfs haar hond ze liet dragen.

Om onbekende redenen nam mevrouw Heisler op 7 september een derde Pfizer mRNA-injectie.

Haar gezondheid verslechterde blijkbaar zeer snel daarna. Mevrouw Heisler tweette van Orlando Regional Medical Center op 14 september. Ze was daar voor een bezoek aan een cardioloog. Mevrouw Heisler tweette die dag drie keer, waarbij ze steeds de “ongevaccineerden” de schuld gaf voor haar verslechterende gezondheid. Ze ging swingend ten einde en vertelde iedereen om “het verdomde vaccin te halen” en “vervloekt zijn de ongevaccineerden”.

Mevrouw Heisler stierf  op 19 september aan “kankergerelateerde complicaties”.

Mevrouw Heisler werd zeer gerespecteerd door de Notre Dame gemeenschap. Ze werkte van 1993 tot haar pensionering in 2018 op de afdeling Film, Televisie en Theater (FTT) van de universiteit.

Mevrouw Heisler was auteur van het boek Fighting Irish: Legends, Lists and Lore in 2006. De FTT Television Studies Award is vernoemd naar mevrouw Heisler en wordt jaarlijks uitgereikt aan een afstuderende FTT student voor uitmuntende academische prestaties.

Mevrouw Heister laat haar man en twee zoons achter.

Copyright © 2021 door Frontnieuws.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: