Amerikaanse acteur William Hurt: “Het kostte me veel tijd om onder ogen te zien wat ik wist dat waar was over 9/11”

amerikaanse-acteur-william-hurt:-“het-kostte-me-veel-tijd-om-onder-ogen-te-zien-wat-ik-wist-dat-waar-was-over-9/11”

11-11-21 03: 27: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Ik ben geboren in 1950. Mam verhuisde terug naar New York City met mijn twee broers en mij in 1955, en we werden New Yorkers.

Ik zag de South Tower “top off” in ’71. Mam had tijdens de oorlog in de buurt van het Empire State Building gewerkt en vertelde ons toen we opgroeiden hoe op een mistige julidag in 1945 een B-25 er recht tegenaan was gevlogen. In ’78, was ik aan het kijken hoe de antenne aan de North Tower werd bevestigd en merkte tegen mijn brugklas vriendje op dat iemand “zeker tegen die grote dingen kon aanlopen.”

Veel veteraan New Yorkers werden door hun ontwerp op het verkeerde been gezet.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: