BEWIJS: FDA verzwijgt bijwerkingen

bewijs:-fda-verzwijgt-bijwerkingen

11-11-21 01: 31: 00,

Karen Kingston sluit zich aan bij Stew Peters om te praten over onthullingen van fraude bij een onderzoeksbedrijf dat was gecontracteerd om Pfizer’s cruciale COVID-19 vaccin proef uit te voeren en hoe de FDA ingreep om de hoge frequentie van bijwerkingen te verbergen door deze patiënten te verwijderen uit de vaccin gegevens.

Kingston zegt dat dit crimineel is. “Dit is samenzweren om zware mishandeling te plegen tegen minderjarigen en volwassenen in Amerika. Er is geen grijs gebied meer.(“Op 2 november publiceerde het British Medical Journal een rapport waarin zij aankondigden dat een klokkenluider genaamd Brooke Jackson, die werkt voor de contract onderzoeksorganisatie, Ventavia naar voren was gekomen om te zeggen dat tijdens een Pfizer proef met 1. gevaccineerde patiënten, bijna 1,000 gevaccineerde patiënten, bijna de helft was gecoacht om de beschrijvingen van hun bijwerkingen in hun testdagboeken te veranderen nadat 407 COVID-19 had gekregen, tegenover 287 in de placebogroep, wat Karen beschrijft als “Een ernstig ongewenst voorval.”

“Ze kwamen ermee,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: