Biden en COP 26

biden-en-cop-26

11-11-21 08: 59: 00,

Het is beter om nu een artikel te schrijven over de resultaten van de COP26-klimaattop van de VN, terwijl die nog in Glasgow plaatsvindt, want tegen de tijd dat die op 12 november afloopt, zullen mijn voorspellingen in retrospect staan. Maar de eerste vraag die we moeten stellen is: wat is het? Waarom worden deze topontmoetingen gehouden, behalve om de wereldleiders het gevoel te geven dat ze belangrijk zijn, en om ze de gelegenheid te geven nevenafspraken te maken die niets te maken hebben met de ogenschijnlijke reden voor de bijeenkomst?

Als je vraagt waar deze topontmoetingen over gaan, kom je op het pad van de gele baksteen naar de Wonderbaarlijke Tovenaar van Oz. Althans, dat wordt ons verteld. In werkelijkheid weten we al wat er aan het eind van die weg ligt – “A BIG Powwow where nothing got done”.

Wat is COP 26 en waarom doet het ertoe?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: