Biden zal waarschijnlijk niet de Democratische kandidaat zijn in 2024, door Paul Craig Roberts

biden-zal-waarschijnlijk-niet-de-democratische-kandidaat-zijn-in-2024,-door-paul-craig-roberts

11-11-21 05: 00: 00,

https://geofor.ru/en/4684-paul-craig-roberts-biden-is-unlikely-to-be-the-democrat-candidate.html

GEOFOR: Als je kijkt naar de Amerikaanse sociologie, dan is voor de 9 maanden van dit jaar de rating van president Biden gedaald met 11 punten. Bovendien steunt 57% van de ondervraagden de president niet, die in feite het middenpunt van zijn cadans nog niet is gepasseerd, (49% van hen is categorisch tegen â  “Ik steun niet echt”). Slechts 42% van de ondervraagden steunt (waarvan slechts 21% van de ondervraagden ” zeer sterk steunt”) Hoe gevaarlijk zal deze smeltende populariteit van het staatshoofd zijn voor de Democratische Partij een jaar voor de midterm verkiezingen?

Paul Craig Roberts: Er is geen twijfel dat Biden impopulair is. Velen beschouwen hem als seniel en incoherent. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat er sterke aanwijzingen zijn dat Biden niet eerlijk is gekozen. Zijn verkiezing is het gevolg van vreemde en onverklaarbare grote verschuivingen in het aantal stemmen in het midden van de nacht in de ‘swing states’ waar Trump een aanzienlijke voorsprong had.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: