Bloomberg CIA Apologia rechtvaardigt per ongeluk China’s strenge binnenlands beleid

bloomberg-cia-apologia-rechtvaardigt-per-ongeluk-china’s-strenge-binnenlands-beleid

11-11-21 01: 30: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

In een nieuw artikel waarin reclame wordt gemaakt voor het nieuwe missiecentrum van de CIA dat zich richt op China en de noodzaak om meer middelen in te zetten tegen Beijing, maakt Bloomberg per ongeluk ook duidelijk dat veel van het controversiële binnenlandse beleid van de Chinese regering volkomen gerechtvaardigd en noodzakelijk is.

Citerend op anonieme regeringsfunctionarissen naast de bloeddorstige psychopaat John Bolton, wordt in het artikel “China ontloopt VS-spionnen – and White House Is Worthing U.S. Spionnen – en het Witte Huis maakt zich zorgen” stelt dat “een sterkere pivot naar China niet snel genoeg kan komen” en herinnert de lezers aan het rapport van de House Intelligence Committee van vorig jaar waarin beweerd werd dat “Zonder een significante herschikking van middelen, de regering en inlichtingendiensten van de V.S. regering en inlichtingendiensten er niet in slagen de resultaten te bereiken die nodig zijn om de concurrentie met China op het wereldtoneel aan te kunnen.”

Maar in hun pogingen om de noodzaak van meer aandacht voor spionagecampagnes in China te rechtvaardigen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: