Covid “negatieve” patiënten overstelpen ziekenhuizen, precies zoals voorspeld met Antilichaam Afhankelijke Versterking

covid-“negatieve”-patienten-overstelpen-ziekenhuizen,-precies-zoals-voorspeld-met-antilichaam-afhankelijke-versterking

11-11-21 11:15:00, © wavebreakmedia_micro / Freepik De mainstream media is verbijsterd over de hordes zieke en stervende patiënten die nu de Amerikaanse ziekenhuizen overspoelen, schrijft Naturalnews.com.

Volgens de pratende hoofden hebben deze mensen niet het coronavirus opgelopen omdat velen van hen “volledig gevaccineerd” zijn, dus het hele geval is een “mysterie”, beweren ze.

Aangezien de vaccinaties “veilig en doeltreffend” zijn, is er geen verklaring voor deze laatste crisis. Het moet gewoon toeval zijn, toch?

“Intensive Care afdelingen worden nu overspoeld met ernstig zieke patiënten – maar velen hebben niet eens covid,” meldt Michigan Radio.

NPR gaf het verhaal ook door, en deed alsof er geen verband is tussen deze plotselinge stijging van het aantal ziekenhuisopnames onmiddellijk na Joe Biden’s prik-mandaten.

Zoals we al meldden, zijn er nauwelijks nog ziekenhuisbedden omdat de volledig geprikte mensen hun lokale Intensive Care’s overspoelen.

“Het is moeilijk om naar te kijken,” zei Tiffani Dusang, de verpleegkundig directeur van de spoedeisende hulp van het Sparrow Ziekenhuis in Lansing, Mich.

“Ik voel me altijd heel, heel slecht als ik door de gang loop en zie dat mensen pijn hebben of moeten slapen of rust nodig hebben. Maar ze moeten op de gang zijn met, zoals je kunt zien, met 10 of 15 mensen die elke minuut voorbij lopen.”

De Covid-prikken zijn duidelijk en onmiskenbaar datgene wat mensen ziek maakt

De situatie is ongeveer hetzelfde in Australië, waar het meest verschrikkelijke Chinese griepfascisme aan de mensen is opgedrongen in naam van de “volksgezondheid”.

ABC in Australië meldt dat ziekenhuizen in het hele land “onder druk” staan. Hetzelfde mediakanaal wijt de toename aan de “Delta (variant) dreiging.”

“Australische ziekenhuizen zijn al overweldigd en raken op achterstand, zelfs met de ‘eens-in-een-generatie’ vertraging in patiëntenaantallen die kwam met COVID-19,” meldt de media outlet, verwijzend naar een rapport van medische autoriteiten.

“Volgens het rapport daalde het aantal patiënten dat de spoedafdelingen binnen vier uur verliet tot 69 procent, het slechtste niveau sinds 2012-13.”

De Australische premier Mark McGowan gaf onlangs een persconferentie waarin hij deed alsof hij niet wist waarom volledig gevaccineerde Australiërs in recordaantallen ziek worden en sterven.

“Dit is iets wat niemand ooit eerder heeft gezien,” zei McGowan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: