De dreiging van ontvoering van kinderen

de-dreiging-van-ontvoering-van-kinderen

11-11-21 01: 00: 00,

Andrea Drescher: U bent niet meer in dienst?

Sabine: Ik ben sinds september met ziekteverlof 2020. Ik kon mijn werk niet meer doen.

Waarom?

Ik was uiterst kritisch over de maatregelen die ten aanzien van kinderen werden genomen, ik verwierp bijvoorbeeld de maskerplicht voor kinderen op school of waar dan ook.

En dat was alles?

Wij zijn als bureau jeugdzorg verantwoordelijk voor pleegkinderen, en er deden zich ongelooflijke situaties voor. Er zat een huilend kind voor me dat helemaal van streek was omdat de leraar hem had gezegd: “Als je het masker niet goed draagt, dood je mensen.” Ik was van mening dat wij, als bureaus voor jeugdzorg, op onze achterste benen moesten gaan staan om deze waanzin een halt toe te roepen. Vooral wij als bureau voor jeugdzorg mogen niet aanvaarden dat kinderen in deze vorm in gevaar worden gebracht. De maatregelen in de kleuterschool en op school brengen kinderen in gevaar. Zulke uitspraken brengen kinderen in gevaar. Maar ik was erg alleen met deze houding in mijn gezag. En dat was helaas nog niet alles, de beschuldigingen tegen mij werden echt lelijk.

Waarvan werd je beschuldigd?

Naar verluidt heb ik pleeggezinnen in gevaar gebracht omdat kinderen bij mij geen masker hoefden te dragen en ik geen afstand hield tot de kinderen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: