De duivel aan het werk

de-duivel-aan-het-werk

11-11-21 08:34:00,

Weer een persconferentie, weer nieuwe maatregelen. Bij velen draait de maag al om bij de gedachte dat het regime de teugels nog verder aantrekt. Toch is dat wat morgen/vandaag staat te gebeuren. De zin van deze zinloze vormen van onderdrukking van een normaal leven ontgaat iedereen die drie tellen nadenkt over de feitelijke situatie. We zien morgen/vandaag geen crisismanagement, maar we zien de duivel aan het werk.

Na meer dan 19 maanden zitten we nog in dezelfde ellende als in maart 2020. Nog steeds wordt er op een virus gejaagd alsof ons aller leven er vanaf hangt. En wie de cijfers, van de officiële bronnen, langer dan een paar minuten op zich in laat werken weet dat het virus dat doet wat de meeste virussen voor 2020 ook deden.

Ik ga hier geen bewijzen meer aanvoeren dat 2020 geen oversterfte kende, Duitsland zelfs een ondersterfte. Aantonen dat we met een lastig maar geen killervirus te maken hebben, is ook verloren tijd. U had het kunnen weten als u iets minder naar de talkshows en het NOS-Journaal had gekeken en u zelf actief had geïnformeerd over wat er werkelijk aan de hand is. Maar intellectuele luiheid is een veelvoorkomende oorzaak. Neem de onzin dat u weer de mondkap voordoet, afstand gaat houden. U bent toch, als u tot de loyale meerderheid behoort, ‘gevaccineerd’? U was toch beloofd dat als iedereen die dat wil ingeënt is, de maatregelen voorbij zouden zijn? Of bent u dat alweer vergeten?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: