De EU-Commissie blaast de klok over Gazprom

de-eu-commissie-blaast-de-klok-over-gazprom

10-11-21 11: 02: 00,

Volgens Russische media overweegt de EU-Commissie in haar onderzoek naar de hoge energieprijzen een antitrustprocedure tegen Gazprom met zware sancties.

Volgens een bericht op de Russische televisie overweegt de EU-Commissie Gazprom in een antitrustprocedure verantwoordelijk te stellen voor de hoge gas- en energieprijzen. Anderzijds is er geen sprake van een sanctie tegen Amerikaanse bedrijven die momenteel hun vloeibaar gas aan Azië leveren omdat daar hogere prijzen worden betaald. Ik heb het verslag van de Russische televisie vertaald .

Begin van vertaling:

EU bereidt “krachtigste wapen” voor tegen Gazprom

De Europese Commissie wil meer hulp van Rusland bij het bestrijden van de energiecrisis, naast het verhogen van de gasleveringen.

De EU is bereid haar toevlucht te nemen tot haar “machtigste politieke wapen” – de Europese Commissie plant een antimonopolieonderzoek waarbij het Russische bedrijf een boete krijgt opgelegd van 10 procent van zijn jaaromzet (ongeveer 85,5 miljard euro),

” Lees verder

%d bloggers liken dit: