De slapende reus staat op in Australië en Nieuw-Zeeland – CommonSenseTV

de-slapende-reus-staat-op-in-australie-en-nieuw-zeeland-–-commonsensetv

11-11-21 03:08:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 6.425

De opstand van de burgers

De burgers van Australië en Nieuw-Zeeland zijn het zat. En ondanks de strenge maatregelen hebben ze laten zien dat ze dit niet meer pikken. 

Niets is erger dan wat de “wereldoverheid” in wording (althans, dat hopen ze) hun eigen burgers aandoet om een vreselijk dystopisch doel te bereiken. Niets gaat ze te ver.

Alles wordt ingezet om de burgers klein te krijgen en ze te laten gehoorzamen. Grondrechten worden schaamteloos geschonden en politici handelen open en bloot tegen alle Neurenberg codes in en hebben lak aan grondrechten. Joe Biden roept zelfs op om rechters te negeren.

Joe Biden roept op om rechters te negeren

Joe Biden negeert uitspraak federale rechtbank De Democraten kunnen maar beter wakker worden omdat deze globalistische Duivelse mensen hun partij hebben toegeëigend. De vaccins redden geen levens, de regering-Biden gebruikt dit alleen om mensen onder controle te houden, en het doel op lange termijn is om boosters te verplichten om welk recht dan ook te […]

Australië

Maar niets is mooier om te zien dan burgers die gezamenlijk opstaan en zich écht verzetten tegen de gevestigde macht.

En dat zien we nu gebeuren in o.a. Australië en Nieuw-Zeeland.

Australië is Australië niet meer. Ons voorland is in ruim een jaar van een vrij land veranderd in een dictatuur waar genadeloze politici, politie en media hun eigen burgers terroriseren, verplichten zich te laten prikken en te voldoen aan de meest pijnlijke en vernederende maatregelen. Ze hebben geen problemen om mensen in de rug te schieten. Er wordt niet gekeken of het kinderen of bejaarden zijn. Alles is geoorloofd. Het is een wetteloze situatie geworden.

Australië smeekt om internationale hulp. Dat is niet zo makkelijk want ieder land gaat gebukt onder de tirannie van hun overheid, al styaan er wel steeds meer mensen, ook grote namen, op.

Kijkt u nog eens naar dit filmpje. Dit is Australië. Dit is wat ook de rest van de wereld te wachten staat,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: