De wereld begint op te merken hoeveel jonge atleten sterven na het nemen van covid vaccins

de-wereld-begint-op-te-merken-hoeveel-jonge-atleten-sterven-na-het-nemen-van-covid-vaccins

11-11-21 05:44:00,

Jonge, gezonde atleten uit de hele wereld beginnen plotseling te lijden aan hartkwalen, ademhalingsmoeilijkheden, zenuwstelselaandoeningen en andere ernstige chronische ziekten. Sommige atleten storten in op het speelveld en worden nooit meer wakker, bericht Vaccines.news.

Een Duitse krant, de Berliner Zeitung, nam nota van dit verontrustende patroon van hartstilstanden in een verslag met de titel: “Raadselachtige hartziekten in het voetbal”. Het verslag probeert te begrijpen waarom een “ongewoon groot aantal prof- en amateurvoetballers de laatste tijd is ingestort.” Het begint de wereld op te vallen hoeveel jonge atleten lijden en sterven na het krijgen van covid-vaccins. Jake Kazmarek, een 28-jarige bodybuilder stierf onverwacht vier dagen nadat hij een covid-vaccin had gekregen. Een andere recent gevaccineerde atleet stortte midden in een wedstrijd in; ijshockeyspeler Boris Sadecky (24) overleed nadat hij plotseling op het ijs in elkaar was gezakt.

Lange lijst van jonge gevaccineerde atleten met hartproblemen en hartstilstand

Het Duitse verslag documenteert de plotselinge ineenstorting van FC Barcelona’s Sergio Agüero, een 33-jarige aanvaller die van het veld werd gehaald nadat hij plotseling ademhalingsproblemen en duizelingen had gekregen. Sergio wist te overleven, maar er is een groot aantal atleten wier instorting leidde tot ziekenhuisopname en vroege dood.

Een 17-jarige voetballer genaamd Dylan Rich stierf aan een hartaanval tijdens een wedstrijd in Engeland. Een 24-jarige genaamd Lucas Surek ontwikkelde een hartspieraandoening en moest worden uitgesloten van de club BFC Chemie Leipzig. De vijfentwintigjarige Kingsley Coman van FC Bayern München onderging een hartoperatie nadat hij na de inenting aan een hartritmestoornis leed. De Belg Rune Coghe (18) kreeg tijdens een wedstrijd een hartaanval. De eenendertigjarige Fabrice N’ Sakala uit Istanbul zakte op het veld in elkaar en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Ook Bitterfeld’s teamleider Dietmar Gladow kreeg voor de wedstrijd een hartaanval. Marvin Schumann, een amateur uit Gifhorn, kreeg een hartstilstand en moest gereanimeerd worden. JSG Hoher Hagen moest halverwege de wedstrijd in Hannoversch Munden een 17-jarige speler reanimeren.

Andere jongeren die op het speelveld een hartstilstand kregen, zijn Anil Usat van VFB Schwelm in Ennepetal, Dimitri Lienard van FC Strasbourg en Diego Ferchaud. Deze jonge 16-jarige zakte in elkaar tijdens een U-18 competitiewedstrijd in Saint-Lo. Dit zou niet mogen gebeuren met jonge sporters. Een 13-jarige voetballer van de club Janus Nova in Saccolongo Italië stortte ook op het veld in.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: