Democraten zijn zeer toegewijd aan hervorming van het strafrecht – voor iedereen behalve hun vijanden

democraten-zijn-zeer-toegewijd-aan-hervorming-van-het-strafrecht-–-voor-iedereen-behalve-hun-vijanden

11-11-21 02: 59: 00, Kyle Rittenhouse maakt zijn weg terug naar de getuigenbank tijdens zijn proces in het Kenosha County gerechtsgebouw op november 10, 2021 in Kenosha, Wisconsin. Hij wordt beschuldigd van doodslag en poging tot doodslag. (Foto door Sean Krajacic-Pool/Getty Images)

De 2020 protestbeweging die losbarstte na het doden van George Floyd door de politie in Minneapolis en het neerschieten van Jacob Blake in Kenosha werd een van de meest aanhoudende en ingrijpende in de moderne geschiedenis van de V.S. Hoewel er een ietwat bizarre poging lijkt te worden ondernomen door haar voorstanders om vol te houden dat deze beweging niets heeft bereikt – waarom beweren sommigen dat er radicale culturele en politieke veranderingen plaatsvinden? – het is aantoonbaar waar dat, zoals de bedoeling was, de beweging het discours en het beleid veranderde rond meerdere kwesties van ras, tot politiewerk, tot genderidentiteit, tot geschiedenisonderwijs, en een voortdurende inspanning voor nog grotere veranderingen bevorderde.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: