EXCLUSIEF: Sines V. Kessler aanklagers coördineerden met Refuse Fascism, een anti-blanke terroristische organisatie, door John T. Kelly

exclusief:-sines-v-kessler-aanklagers-coordineerden-met-refuse-fascism,-een-anti-blanke-terroristische-organisatie,-door-john-t.-kelly

11-11-21 05: 10: 00,

âAntifa WIL beweren dat ze omstanders zijn zodat ze rechtszaken kunnen aanspannen.â
@Aeyannic_Order, Unite the Right Discord Server, augustus 11, 2017

Twee eisers in de komende Sines v Kessler-rechtszaak hebben banden met, en gecoördineerde activiteiten met, de anti-blanke terroristische organisatie Refuse Fascism in de maanden voorafgaand aan en tijdens de rally. De organisatie, een âmass lineâ dekmantelgroep voor de Revolutionaire Communistische Partij, heeft in de maanden voor Unite the Right in talrijke staten rellen veroorzaakt om de evenementen van hun politieke tegenstanders, waaronder de inauguratie van president Donald J. Trump, te âafsluitenâ. De twee aanklagers die verbonden zijn aan de terroristische organisatie, Natalie Romero en Seth Wispelwey, hebben beiden beweerd dat Unite the Right sprekers en organisatoren samenspanden om hun rechten te schenden tijdens de 2017 bijeenkomst in Charlottesville. Een nieuw rapport van Occidental Observer onthult de omvang van deze banden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: