Gevaccineerde mensen sterven aan alle oorzaken 6-1 meer dan ongevaccineerde

gevaccineerde-mensen-sterven-aan-alle-oorzaken-6-1-meer-dan-ongevaccineerde

11-11-21 02: 11: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De laatste 7 Public Health England / UK Health Security Agency “Vaccine Surveillance” rapport cijfers over Covid-19 gevallen laten zien dat dubbel gevaccineerde 40-79 jarigen nu 50% van hun immuunsysteem vermogen hebben verloren en consequent elke week nog eens 5% verliezen (tussen 3.9% en 8,8%).

Prognoses suggereren daarom dat 40-79 jarigen in het beste geval geen Covid/virusverdediging meer zullen hebben, of in het slechtste geval een vorm van vaccin-gemedieerd verworven immunodeficiëntie syndroom, tegen Kerstmis en dat alle dubbel gevaccineerde mensen boven 30 dat deel van hun immuunsysteem dat Covid-19 aanpakt volledig verloren zullen hebben binnen de volgende 13 weken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: