Het kostte me veel tijd om onder ogen te zien wat ik wist dat waar was over 9/11

het-kostte-me-veel-tijd-om-onder-ogen-te-zien-wat-ik-wist-dat-waar-was-over-9/11

11-11-21 08: 38: 00,

Ik ben geboren in 1950. Mam verhuisde terug naar New York City met mijn twee broers en mij in 1955, en we werden New Yorkers.

Ik zag de South Tower “top off” in 71. Mam had tijdens de oorlog dicht bij het Empire State Building gewerkt en vertelde ons toen we opgroeiden hoe op een mistige julidag in 1945 een B-25 er recht tegenaan was gevlogen. In 78 zag ik hoe de antenne aan de North Tower werd bevestigd en merkte tegen mijn brugklasvriendje op dat iemand “zeker tegen die grote dingen kon aanlopen.”

Veel oudgedienden in New York werden door hun ontwerp op het verkeerde been gezet. Manhattan is eigenlijk een klein stukje onroerend goed. Verweven buurten. Mensen lopen daar. Schouder aan schouder. Ik had de neiging om er ver vandaan te blijven, ook al werkte ik in een klein theater slechts 15 of zo blokken weg voor 12 jaar.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: