Het land van slavernij

het-land-van-slavernij

11-11-21 03: 00: 00,

Als je op dit moment ’s avonds naar een spannende serie wilt kijken, kun je net zo goed naar de huidige situatie in Australië kijken, want die overtreft elke science fiction thriller. Afzonderlijke staten hebben een avondklok ingesteld, die hun burgers verbiedt zich buiten een straal van tien kilometer rond hun woning te begeven.

In sommige gevallen heeft dit tot gevolg dat kinderen hun vader of moeder niet meer zien, dat gezinnen van elkaar worden gescheiden en dat bejaarden thuis vereenzamen omdat zij hen niet naar believen van de staat mogen bezoeken. Tegelijkertijd sluiten de versoepelingsmaatregelen al diegenen uit die zich niet of nog niet willen laten vaccineren. Restaurants, bars en openbare instellingen zijn alleen toegankelijk voor gevaccineerden – 2-G is van toepassing. Tegelijkertijd zijn anti-regeringsdemonstraties verboden en worden critici vervolgd en gevangengezet.

“Bernie uit Australië” vertelt over de tragische ontwikkelingen en geeft inzicht in een land dat hij niet meer herkent. Welke economische gevolgen dit heeft voor het Vijfde Continent en in hoeverre de stijgende prijzen een bedreiging vormen voor het bestaan van veel mensen, leest u in het interview met Rubikon.

Flavio von Witzleben in gesprek met “Bernie uit Australië”

Spenden per SMS

Vond u dit artikel leuk?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: