Jaap van Dissel’s OMT adviseert 2 weken lockdown en de 2G regel voor de QR code, Martin Vrijland adviseert: werk nergens meer aan mee en staak!

jaap-van-dissel’s-omt-adviseert-2-weken-lockdown-en-de-2g-regel-voor-de-qr-code,-martin-vrijland-adviseert:-werk-nergens-meer-aan-mee-en-staak!

11-11-21 10:22:00,

Gelukkig hebben Micha Kat en Wouter Raatgever er voor gezorgd dat Jaap van Dissel weer ongestoord verder kan gaan door de Bodegraven hoax die kritische denkers aan gestoord gedrag als grafschennis in Bodegraven moest koppelen. Het enige dat ze bereikt hebben is dat de perceptie van de massa over kritische denkers is gestigmatiseerd tot schreeuwende roeptoeters en wappies en dat is onterecht. Daarom heb ik hier vanaf dag 1 geroepen niet achter deze clowns aan te lopen.

“Ja, maar jij noemt iedereen controlled opposition”. Waarom zou ik dat toch doen? Omdat ik zelf controlled opposition zou zijn? Omdat ik er belang bij heb? Waarom zou ik het onderwerp ‘controlled opposition’ dan als eerste en enige zo op de kaart gezet hebben? Dat lijkt me toch niet zo’n handige keuze. Ik heb dat onderwerp op de kaart gezet, omdat ik 10 jaar geleden mijn baan opzegde omdat ik me irriteerde aan de leugens in de media, begon met schrijven en met een goedkoop cameraatje op onderzoek uitging. Toen merkte ik al snel dat je weg getreiterd wordt uit de alternatieve media middels smaad en laster als je niet bij de club hoort. En geloof me: dat heeft mij de grootste denkbare schade toegebracht.

Ik noem de grote club van tienduizenden naar de Inoffzieller Mitarbeiter, zoals deze heimelijke staatsmedewerkers onder de Stasi in het voormalig Oost Duitsland (voor het ijzeren gordijn van de muur in Berlijn) genoemd werden. De leiders van die grote club noem ik inmiddels de Judasgeiten (zie deze toelichting). Zij vertellen u precies wat u horen wilt; kopieëren daarbij veel van bijvoorbeeld ondergetekende en zorgen er ondertussen voor dat Martin Vrijland nergens bij naam genoemd wordt en proberen zo de ontwakende binnen eigen gelederen te trekken.

Zij maken zich er niet druk om dat Martin Vrijland via smaad en laster online besmeurd wordt. Zij maken zich niet druk dat hij hierdoor nooit meer een reguliere vorm van inkomen kan vinden. Zij interesseren zich niet voor het feit dat hij in een caravan moet wonen om de kosten te drukken en dat hij zelfs zijn dochter niet meer ziet door al deze online besmeuring. Zij zitten er warmpjes bij en het Inoffizieller Mitarbeiter (IMB’ers) leger bewaakt de discussie op straat en online in het voordeel van hen en in het afzeiken van Vrijland met niet inhoudelijke ongefundeerde stigmatisering.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: