Jeu-de-boulesclub Vierlingsbeek: Drie mensen overlijden in één week – CommonSenseTV

jeu-de-boulesclub-vierlingsbeek:-drie-mensen-overlijden-in-een-week-–-commonsensetv

11-11-21 04:35:00,

Van twee van de door corona getroffen slachtoffers is de uitvaart inmiddels geweest, van de derde is die donderdag.

We hebben geen idee waar het is ontstaan

Jos van Boekel, Penningmeester ouderenbond KBO

Het gaat volgens Van Boekel om mensen van 70, 79 en 86 jaar. Alle drie hadden ze buiten corona al gezondheidsklachten. Ze waren gevaccineerd.

De jeu-de-boulesspelers spelen hun partijen normaal gesproken buiten, maar in de herfst- en wintermaanden binnen in het gemeenschapshuis. Voorlopig wordt even niet gespeeld. ,,Dit heeft nogal wat impact in Vierlingsbeek en Groeningen waar de leden van de club vandaan komen.” 

Het carnavalsfeest in Vierlingsbeek – vanaf zaterdag zou drie weekenden op rij het 66-jarig jubileum worden gevierd – is van de agenda gehaald. ,,Je hebt te maken met een toename van coronabesmettingen, met het maatschappelijk belang”, zegt Rob van Berlo, secretaris van carnavalsvereniging De Keieschieters. De jubileumviering wordt ook niet meer ingehaald, laat hij weten.

Bron:
https://www.bd.nl/brabant/jeu-de-boulesclub-hard-getroffen-door-corona-drie-doden-in-een-week-tijd

Bron:
https://www.bd.nl/brabant/jeu-de-boulesclub-hard-getroffen-door-corona-drie-doden-in-een-week-tijd

Een ander versie:

Het BD suggereert met een grote kop in hun krant dat een “jeu-de-boulesclus hard is getroffen door corona”

Er overlijden maar zeer weinig mensen aan het vermeende corona of aan de griep dus dit is opvallend.

De 3 bejaarde Jeu-de-boulers leden aan ernstige gezondheidsklachten. Zij waren 70, 79 en 86 jaar. Welke klachten dat laat het Brabants Dagblad in het midden.

Een griep- of verkoudheidsachtig virus werd hen fataal. Iets wat vrijwel altijd zo gaat bij oudere mensen. Maar men wordt dan niet geregistreerd als influenza- of griepdode terwijl het exact dezelfde slachtoffers maakt en hetzelfde sterftecijfer heeft als de andere virussen die vallen onder de griep.

Dit gebeurt om onbegrijpelijke redenen wel wanneer men corona vermoedt. Vermoedt omdat de PCR test niet in staat is om een virus op te sporen. Daar is de test niet voor gemaakt.

Corona is één van de verkoudheidsziektes is met exact dezelfde symptomen als de influenza griep. Het sterftecijfer is hetzelfde en een PCR test niet eens een virus vaststellen. Het is giswerk, hoe treurig ook.

De PCR wordt vervangen in december omdat hij niet werkt.Maar tot die tijd werkt hij wel.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: