Vaccin maakt COVID erger, blijkt uit de nieuwste gegevens

vaccin-maakt-covid-erger,-blijkt-uit-de-nieuwste-gegevens

11-11-21 10:44:00, Terwijl het officiële COVID-verhaal de aanhoudende pandemie de schuld blijft geven van de ongevaccineerde personen, tonen gegevens aan dat gebieden met hoge vaccinatiegraden, zoals Israël, Portugal, IJsland in feite meer COVID-19-gevallen hebben en zich verspreiden, schrijft  Dr. Joseph Mercola.

  • Onderzoek toont aan dat stijgingen van COVID-19-gevallen volledig los staan ​​van vaccinatieniveaus in 68 landen over de hele wereld en 2.947 provincies in de VS.
  • De gegevens van Amerikaanse districten vertonen vergelijkbare trends, waarbij nieuwe COVID-19-gevallen per 100.000 mensen “grotendeels vergelijkbaar” zijn, ongeacht de vaccinatiegraad.
  • Van de vijf Amerikaanse districten met de hoogste vaccinatiegraad – variërend van 84,3% tot 99,9% volledig gevaccineerd – staan ​​er vier op de lijst met “hoge overdracht” van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention, terwijl 26,3% van de 57 provincies met “lage overdracht” vaccinatiepercentages onder de 20% heeft.
  • IJsland en Portugal, waar meer dan 75% van de bevolking volledig is gevaccineerd, hebben meer COVID-19-gevallen per 1 miljoen inwoners dan Vietnam en Zuid-Afrika, waar slechts ongeveer 10% van de bevolking volledig is gevaccineerd.
  • Uit CDC-gegevens blijkt dat het aantal ziekenhuisopnames wegens ernstige ziekte onder volledig gevaccineerden is gestegen van 0,01% in januari 2021 tot 9% in mei 2021, en het aantal sterfgevallen is gestegen van 0% tot 15,1%. Als de vaccinaties echt werkten, zouden deze percentages bijna nul moeten zijn gebleven.

Gezien de omvang van de massale vaccinatiecampagne tegen COVID-19, als de injecties zouden werken zoals geadverteerd, zouden we al vaccin-geïnduceerde kudde-immuniteit hebben. Op 28 oktober 2021 waren 6,94 miljard doses COVID-19-prikken toegediend, wat overeenkomt met 49% van de wereldbevolking die ten minste één dosis heeft gekregen.

Voeg daarbij het feit dat we een wijdverspreide natuurlijke immuniteit hebben, en COVID-19 zou op dit ogenblik eigenlijk een non-issue moeten zijn. Zelden duurt een pandemie langer dan 18 maanden. Toch blijft COVID-19 naar verluidt bestaan. Het is duidelijk dat de massale injectie niet werkt.

Een studie die eind september 2021 in het European Journal of Epidemiology werd gepubliceerd, bevestigt dit en toont aan dat de toename van het aantal COVID-19 gevallen (d.w.z. positieve gevallen op basis van PCR-tests) totaal geen verband houdt met de vaccinatieniveaus in 68 landen over de hele wereld. Hetzelfde geldt voor 2.947 districten in de VS.

Gegevens tonen aan dat de COVID prikken geen invloed hebben op het aantal infecties
Terwijl het officiële COVID-verhaal de voortdurende pandemie blijft wijten aan de ongevaccineerden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: