Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Ik zou willen dat degenen die weigeren te erkennen dat de vaccins schadelijk zijn, konden ervaren wat wij doormaken”

vaccinbeschadigden-achtergelaten-om-weg-te-rotten-–-“ik-zou-willen-dat-degenen-die-weigeren-te-erkennen-dat-de-vaccins-schadelijk-zijn,-konden-ervaren-wat-wij-doormaken”

11-11-21 09:25:00,

Echte levens worden getroffen door “niet zo zeldzame” gevolgen. Veel mensen die gewond zijn geraakt door een vaccin willen erkenning van de media en de overheid, zodat zij betere gezondheidszorg en behandeling kunnen krijgen. Hoewel velen het goed doen met het vaccin, is er een kans op een bijwerking. Wij geloven dat waar er risico is, er een keuze moet zijn. Velen verliezen hun baan door deze mandaten, en we kunnen het ons niet veroorloven dat de werkloosheidscijfers blijven stijgen. We moeten onze economie versterken, niet onze beroepsbevolking verliezen. Dit is niet rood tegen blauw. Dit is niet wij tegen hen. Dit is mensheid tegen ziekte, schrijft Realnotrare.com.

Michael O’Donnell
Eerste dosis Pfizer op 24-07-21 Lot #ER2613
Tweede dosis Pfizer op 28-8-21 Lot #ER8730
Cape Coral, Florida

V: Hoe zag je leven eruit voordat je het vaccin kreeg?
Voordat ik het vaccin kreeg, was ik een gezonde 22-jarige man die zijn ingenieursopleiding aan het afronden was en een fulltime baan had in data-analyse. Ik hield van reizen, koken, gamen, omgaan met vrienden/familie en sporten. Ik was opgewonden om mijn COVID-vaccin te krijgen (zoals je kunt zien aan mijn foto na mijn eerste dosis!) en ik wilde mijn steentje bijdragen om ons land te helpen deze pandemie te stoppen. Ik heb me nooit gerealiseerd hoe geweldig mijn leven was, totdat ik een negatieve reactie kreeg.

V: Wat waren je reacties, symptomen en tijdlijn?
Ik had onmiddellijk een bijwerking van mijn tweede dosis. Binnen 5 minuten kreeg ik een hartkloppingen. Ik sprak met de verpleegster die stand-by stond, maar zij schreef mijn symptomen toe aan angst. In het daaropvolgende uur begon ik een staat van vechten of vluchten te ervaren, hartkloppingen, pijn op de borst en netelroos op mijn borst., hartkloppingen, pijn op de borst en netelroos op mijn borst. Ik besloot naar de spoedafdeling te gaan, en opnieuw probeerde de verpleegster daar me ervan te overtuigen dat mijn symptomen van angst kwamen, zonder enige test uit te voeren, behalve een EKG. De volgende dagen had ik de verwachte symptomen van koorts, hoofdpijn en vermoeidheid. Helaas, toen de verwachte symptomen verdwenen na een paar dagen rust, ging ik op de 4e dag terug naar de eerste hulp voor pijn op de borst,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: