Veel pasgeborenen met ernstige hartproblemen op ICU’s; alle moeders volledig gevaccineerd

veel-pasgeborenen-met-ernstige-hartproblemen-op-icu’s;-alle-moeders-volledig-gevaccineerd

11-11-21 10: 01: 00,

Veel pasgeborenen met ernstige hartproblemen op ICU’s; alle moeders volledig gevaccineerd.

Door

Robert Gorter, MD, PhD.

November 11th, 2021

RIVM (het Nederlandse equivalent van de US NIH en tot op zekere hoogte de CDC) adviseert alle zwangere vrouwen zich te laten vaccineren met een mRNA-vaccin van Pfizer of Moderna. Meer dan 130,000 zwangere vrouwen in de Verenigde Staten hebben inmiddels een mRNA-vaccin gekregen en er zijn geen ernstige bijwerkingen gemeld, aldus het RIVM.

Toch; er zouden in de VS veel baby’s geboren worden met hartproblemen en die op de IC belandden. Steve Kirsch, oprichter en directeur van de Vaccine Safety Research Foundation, schrijft op Substack dat hij onlangs een e-mail ontving van een “zeer betrouwbare bron.”

Mogelijk zelfs wereldwijd

De verloofde van de bron kent een verpleegster die in het plaatselijke kinderziekenhuis werkt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: