VERSTERKEND! Dr David Martin onthult de ‘The Great Reset and COVID19 Vaccines’ Agenda

versterkend!-dr-david-martin-onthult-de-‘the-great-reset-and-covid19-vaccines’-agenda

11-11-21 09: 48: 00,

We worden verpletterd door een verticaal geïntegreerde, gesynchroniseerde cascade van misdaden op een schaal die moeilijk te doorgronden is. Het is zo destabiliserend en traumatisch geweest, dat we misschien het zicht hebben verloren op de talloze kapitale, criminele, civiele en internationale wetten die zijn en worden, op dit moment op schandalige wijze geschonden door de boosdoeners van de COVID oorlog, wereldwijd.

Het is dus zowel troostend als versterkend om Dr David Martin ons een historisch en juridisch perspectief te laten geven en om hem de specifieke wetten die worden geschonden te laten uitsplitsen, als iemand die deze misdaad heeft zien ontvouwen sinds de hele tijd terug 1999.

Zoals hij zegt: “Als we onze zaak gaan bepleiten in welke positie dan ook, of het nu in een rechtszaal is, of in een gemeenteraad, of in een schoolbestuur, we moeten correct zijn, we moeten precies zijn,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: