WAT DOODT HEN? In de afgelopen 18 maanden hebben Engeland en Wales 65.000 bovenmatige sterfgevallen gemeld die NIET in verband staan met coronavirus-infecties

wat-doodt-hen?-in-de-afgelopen-18-maanden-hebben-engeland-en-wales-65.000-bovenmatige-sterfgevallen-gemeld-die-niet-in-verband-staan-met-coronavirus-infecties

11-11-21 03:26:00,

Volgens het bureau voor de nationale statistiek voor Engeland en Wales zijn er in de afgelopen achttien maanden ten minste 74.745 bovenmatige sterfgevallen geweest. Dit overtollige sterftecijfer ligt 37% boven het vijfjaarlijkse gemiddelde en onthult de tragische gevolgen van de lockdowns en de gedwongen medische experimenten via vaccins. Deze overmatige sterfgevallen deden zich voor in particuliere woningen en hielden over het algemeen geen verband met infectie met het coronavirus. In feite had slechts 12 procent van de overmatige sterfgevallen te maken met een symptoom dat in verband wordt gebracht met covid-19, schrijft Lance D Johnson.

Meer dan 65.000 van deze overmatige sterfgevallen waren het gevolg van andere fysieke, mentale en sociale problemen die werden veroorzaakt door tirannieke lockdowns, de mentaliteit van terreur, angst, isolatie en controle, en de daaruit voortvloeiende vernietiging van de bestaansmiddelen van de mensen.

Regeringsterreur en psychologische oorlogsvoering eisen hun tol

Het buitensporige aantal doden is zo verontrustend dat professor Carl Heneghan, de directeur van het Centre for Evidence Based Medicine van de Universiteit van Oxford, oproept tot een dringend onderzoek om de oorzaak van deze sterfgevallen vast te stellen.

“De regering heeft dringend nauwkeurige gegevens nodig over wat er aan de hand is om verdere buitensporige sterfgevallen te voorkomen. De sterftecijfers thuis zijn al zestien weken op rij elke week gestegen en overtreffen daarmee het vijfjarig gemiddelde. Het aantal sterfgevallen thuis ligt 37 procent hoger dan tussen 2015 en 2019,” zei Professor Heneghan.

Deze piek in sterfgevallen, geregistreerd van 7 maart 2020 tot 17 september 2021, had voorkomen kunnen worden, als regeringen, ziekenhuissystemen en bedrijven geen psychologische terreur hadden omarmd en daarbij de mensenrechten hadden bedreigd. Deze sterfgevallen hadden voorkomen kunnen worden als regeringen de vrijheden van mensen niet hadden ingeperkt en jonge mensen geen kansen hadden ontnomen. In Engeland en Wales, zoals op veel andere plaatsen, werden banen en bedrijven van mensen, hun passies, hobby’s en dromen door discriminerende sluitingen kapot gemaakt. Deze lockdowns waren bedoeld om de massa’s te dwingen en te manipuleren om genetische interferentie-technologie in hun lichaam te injecteren die op grote schaal spike-eiwit-biowapens repliceert. Dit dwang-experiment heeft een nieuwe golf van lijden en dood teweeg gebracht.

Een sterke stijging van het aantal sterfgevallen is nu te zien bij tienerjongens, in de leeftijd van 15-19 jaar

De meest verontrustende trend is de stijgende sterfte onder tieners.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: