19-jarige Zweedse verlamd en aan rolstoel gekluisterd na vaccinatie Pfizer – “Dit heeft niets te maken met het vaccin. Sta op en loop…”

19-jarige-zweedse-verlamd-en-aan-rolstoel-gekluisterd-na-vaccinatie-pfizer-–-“dit-heeft-niets-te-maken-met-het-vaccin.-sta-op-en-loop…”

12-11-21 03:07:00,

“In een paar weken tijd veranderde Jennifer Melin in Sundsvall van een actief, gezond meisje in een rolstoelgebonden”. Dit werd gemeld in een artikel in de Sundsvall krant online op 10 oktober 2021. Wat het artikel niet zegt is dat Jennifer was ingeënt met het covid-vaccin van Pfizer slechts twee dagen voordat de eerste symptomen zich begonnen te manifesteren, schrijft Checkfact.org.

Verlies van gevoel en evenwichtsproblemen

Jennifer kreeg de eerste dosis van Pfizer’s covid-vaccin in juli. Twee dagen later verloor zij het gevoel in haar handen, had zij problemen met haar evenwicht en ook gevoelloosheid in haar voeten. Nog een paar dagen later verspreidden de symptomen zich naar één been en Jennifer had nu hulp nodig om zich te verplaatsen. Kort daarna kon geen van beide benen haar meer dragen en kon ze zich helemaal niet meer bewegen.

“Dit heeft niets te maken met het vaccin. Sta op en loop…”

Het contact met de gezondheidsdienst is erg vreemd geweest. De neuroloog die Jennifer na vele bezoeken zag, wantrouwde haar verhaal en verwierp haar theorie dat de problemen met het vaccin te maken hadden. De dokter probeerde haar onder meer te dwingen op te staan en te lopen, hoewel dat voor haar volstrekt onmogelijk was.

Uiteindelijk werd ze doorverwezen voor een MRI. Na drie weken had ze echter nog steeds niets gehoord en belde ze het ziekenhuis. Zij kreeg te horen dat de zaak “door de mazen van het net was gevallen” en dat de verantwoordelijke “met vaderschapsverlof was gegaan”. Tot op de dag van vandaag, heeft Jennifer geen röntgenfoto’s gezien.

“De lokale overheid is absoluut fantastisch geweest, ze hebben me veel geholpen.”

Een lichtpuntje voor Jennifer is de hulp die ze van de gemeente heeft gekregen. Zij hebben de flat aangepast en zelfs een “lift” gebouwd om haar in staat te stellen de trap tussen de flat en de straat op en af te gaan.

De lokale krant deed een verhaal – schrapte alles over het vaccin

Jennifer schreef een post op Instagram over haar situatie en werd al snel benaderd door de lokale krant met de vraag of ze een verhaal konden doen.

Maar het artikel dat Jennifer van de krant ontving,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: