21 studies die aantonen dat vaccinatieverplichtingen niet gebaseerd zijn op wetenschap

21-studies-die-aantonen-dat-vaccinatieverplichtingen-niet-gebaseerd-zijn-op-wetenschap

12-11-21 05: 23: 00,

De volgende onderzoeksdocumenten en studies doen twijfels rijzen of de COVID -vaccinmandaten wel door de wetenschap en goede praktijken op het gebied van de volksgezondheid worden gesteund.

Iedereen die deze mandaten wil aanvechten, moet deze studies zorgvuldig raadplegen, waaruit blijkt dat de mandaten geen algemeen gezondheidsvoordeel voor de gemeenschap opleveren en zelfs schadelijk kunnen zijn.

Individuele personen moeten beslissen of zij het vaccin willen krijgen op basis van hun eigen risicobeoordeling in overleg met goed geïnformeerde medische deskundigen.

Het model van de ziekte van Marek (“lekkende” niet-steriliserende, niet-neutraliserende vaccins die de symptomen verminderen maar infectie of transmissie niet stoppen) en het concept van de Oorspronkelijke Antigene Zonde (de initiële priming van het immuunsysteem bevooroordeelt de immuunrespons op de ziekteverwekker of gelijkaardige ziekteverwekker levenslang) kan verklaren waar we nu mogelijk mee geconfronteerd worden met deze massale mandaten van COVID vaccins: immuun ontsnapping, verhoogde transmissie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: