56-jarige Californische man dood 10 weken na Moderna mRNA injectie, waarschuwt anderen “doe het niet tenzij je wilt lijden en sterven”

56-jarige-californische-man-dood-10-weken-na-moderna-mrna-injectie,-waarschuwt-anderen-“doe-het-niet-tenzij-je-wilt-lijden-en-sterven”

12-11-21 01:59:00,

Een 56-jarige ingenieur en bedrijfseigenaar is dood, maar weigerde tevergeefs te sterven, want hij gebruikte zijn overlijdensbericht om anderen te waarschuwen voor het kwaad rond de “vaccin”-agenda, bericht Thecovidblog.com.

De heer Michael Granata kreeg zijn eerste Moderna mRNA injectie op 17 augustus. Hij wilde de injectie niet krijgen “uit angst dat ik misschien zou sterven”. Maar zijn arts bleef volhouden dat de mRNA injecties in het belang van mijnheer Granata waren. Dus gaf hij “toe aan de druk” en had er vrijwel direct spijt van.

Mijnheer Granata begon zich drie dagen later ziek te voelen. Algemene malaise veranderde in multisysteem-inflammatoir syndroom voor volwassenen (MIS-A) en multisysteem-orgaanfalen. De mainstream media en de farmaceutische industrie zeggen dat MIS-A alleen het gevolg van COVID-19 is. Ze pushen ook het misleidende idee dat alleen Afro-Amerikaanse en Latino-kinderen MIS-C krijgen, waarbij de “C” de kinderversie van dit syndroom is.

Het volgende is een propagandavideo van de mainstream media over MIS-C uit juli 2020.

Het multisysteem ontstekingssyndroom zorgt ervoor dat vitale organen zodanig opzwellen dat ze niet meer normaal functioneren. Multisysteem orgaanfalen is precies waar het op lijkt. Het begint met sepsis, wanneer het immuunsysteem in overdrive gaat als reactie op een of andere infectie. De reactie is zo dramatisch dat het immuunsysteem tegen zichzelf begint te vechten.

De twee condities tegelijk zijn een levende hel.

De dood van Mike Granata

Mijnheer Granata zei dat al zijn spieren binnen enkele weken na de injectie volledig desintegreerden. Dat betekent dat hij verlamd was en zijn hart niet uit zichzelf kon kloppen. Het is het beste om mijnheer Granata’s eigen woorden zijn laatste levensweken te laten beschrijven.

“Ik lag verscheidene weken op de intensive care afdeling en werd tot 24 keer per dag met naalden gestoken, terwijl ik ook (continu) 6 of 7 infusen tegelijk kreeg. Het was een constante marteling die ik niet kan beschrijven. Ik werd niet langer behandeld als een mens met gevoelens en een leven.

Ik was niets meer dan een covid-vaccin menselijk proefkonijn en de dokters waren opgewonden om deel te nemen aan mijn fascinerende progressie tot de dood. Ik wou dat ik me nooit had laten vaccineren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: