Amerika wil noch Biden noch Trump

amerika-wil-noch-biden-noch-trump

12-11-21 08: 22: 00,

Een jaar geleden wees een voorlopige telling van de resultaten van de Amerikaanse presidentsverkiezingen de Democraat Joe Biden aan als winnaar, met de belofte van “massale bouw en recordinvesteringen in eigen land, alsmede een grote Amerikaanse comeback op het internationale toneel.”

Hoewel Joe Biden tijdens de campagne zijn politieke ervaring benadrukte, werd hij in de maanden sinds zijn komst naar het Witte Huis voortdurend achtervolgd door tegenslagen. Die tegenslagen gelden voor de vastgelopen vaccinatie van het land tegen het pandemische coronavirus; bovendien zijn sommige gebieden van de VS hard getroffen door een Covid-19 stam die Delta wordt genoemd. Dan was er Afghanistan toen het Witte Huis het potentieel van de Taliban (een formatie die in de Russische Federatie verboden is) onderschatte, hetgeen leidde tot de chaotische en schandelijke terugtrekking van de Amerikaanse troepen uit Kaboel in augustus. Wat Taiwan betreft, heeft Biden de betrekkingen met China verder onder druk gezet door te verklaren dat de VS voornemens zijn het eiland indien nodig militair te verdedigen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: