Binnenkort 2G QR-code op het werk en totale lockdown ongevaccineerden zoals in Oostenrijk?

binnenkort-2g-qr-code-op-het-werk-en-totale-lockdown-ongevaccineerden-zoals-in-oostenrijk?

12-11-21 08:02:39,

—————————————————————————————————————————————–

Gideon van Meijeren: ‘Dit was geen persconferentie, maar manipulatie en indoctrinatie zoals we dat sinds het begin van het coronaschandaal hebben gezien. De feiten doen er niet meer toe, dit is puur inspelen op angstgevoelens en mensen helemaal murw slaan’

—————————————————————————————————————————————–

Naar aanleiding van de ‘pers’conferentie van het regime Rutte/De Jonge van vanavond wijst CitizenGO nogmaals op de petitie die werd gestart tegen de invoering van een verplichte QR code op het werk. Dat wordt namelijk zo goed als zeker de volgende mensenrechten schendende stap in het afpakken van al onze burgerrechten en vrijheden. In Oostenrijk is men al toe aan de volgende fase: daar heeft de kanselier een totale lockdown voor de ongevaccineerden aangekondigd.

Van CitizenGO:

Zojuist is het nieuws naar buiten gekomen dat het kabinet werk gaat maken van het invoeren van een 2G QR-bewijs over drie weken.

Dit betekent dat mensen die niet óf gevaccineerd zijn, óf met een positieve test kunnen bewijzen dat ze eerder van COVID zijn hersteld, straks niet meer naar binnen mogen bij gelegenheden waar om een QR-code wordt gevraagd.

Dit is een volgende stap in het afschaffen van burgerrechten op een manier die elke proportionaliteit te buiten gaat.

Op dit moment liggen er volgens de overheid 353 mensen met COVID op de IC. Dat is natuurlijk niet niks, en heel naar voor de betrokkenen, maar het is veel minder dan op het hoogtepunt vorig jaar… en dus geen reden om maatregelen in te voeren die nog zwaarder zijn dan die van toen.

Tegelijk wordt het aantal locaties waar om een QR-code moet worden gevraagd verder uitgebreid. En ook de QR code op het werk hangt ons nog als een levensgrote dreiging boven het hoofd…

Stel je voor: als straks 2G verplicht wordt én de QR-code op het werk wordt ingevoerd, dan kunnen ongevaccineerden (die ook niet met een positieve test kunnen bewijzen dat ze de afgelopen 180 dagen van COVID hersteld zijn) straks niet meer hun brood verdienen.

Dit zou voor deze mensen vanzelfsprekend verschrikkelijk zijn.

Het kabinet stapt blijkbaar ook af van het eerdere excuus dat ze de keuzevrijheid niet inperken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: