Brieven aan de redacteur over “Pandemie van de ongevaccineerden?”

brieven-aan-de-redacteur-over-“pandemie-van-de-ongevaccineerden?”

12-11-21 10: 39: 00,

Jens Berger stelt hier de uitdrukking “pandemie van de ongevaccineerden” in vraag. Het kan niet worden onderbouwd. Het RKI heeft geen gegevens. Cijfers uit Groot-Brittannië wijzen op het tegendeel: Gevaccineerde mensen worden vaker met het coronavirus besmet dan niet-gevaccineerde mensen. Dit is waarschijnlijk ook het geval in Duitsland. Bovendien zijn het vooral oudere mensen die worden getroffen. Wie mensenlevens wil redden, moet “de niet-gevaccineerden niet stigmatiseren en treiteren, maar de ouderen beschermen – of zij nu gevaccineerd of niet-gevaccineerd zijn”. Dank u voor de interessante e-mails. Hieronder volgt een selectie van de brieven, die ook aanvullende informatie en andere adviezen bevatten. Samengesteld door Christian Reimann.

1. Brief aan de redacteur

Hallo mijnheer Berger,

aangezien overal dezelfde virussen rondzweven, zullen wij ook in Duitsland dergelijke getalsverhoudingen krijgen. Waarschijnlijk met een zekere afwijking, want de ervaring heeft geleerd dat het RKI de cijfers eerder aan het verhaal aanpast dan de gezondheidsautoriteiten in andere landen dat doen.

Uw conclusie (“pandemie van de ouderen”) en de oproep om dit besef eindelijk zo goed mogelijk te aanvaarden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: