Community Corner: Bekijk beelden van wereldwijde betogingen

community-corner:-bekijk-beelden-van-wereldwijde-betogingen

12-11-21 09: 52: 00,

In de laatste aflevering van CHD.TV’s “Community Corner”, gaven Stephanie Locricchio en Aimee Villella McBride een overzicht van de gebeurtenissen rond de wereldwijde protestacties en gaven ze commentaar op de paneldiscussie van senator Ron Johnson over COVID-vaccinschade.

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

In de laatste aflevering van CHD.TV’s “Community Corner,” recapituleren gastheren Stephanie Locricchio en Aimee Villella McBride de gebeurtenissen rond de Worldwide Walkouts en bespreken ze de discussie met een panel van deskundigen over COVID-vaccinschade, georganiseerd door U.S. Sen. Ron Johnson (R-Wis.).

Michael Kane van Teachers for Choice besprak ook zijn aanstaande hoorzitting voor de rechten van leraren in New York. Kane, Children’s Health Defense’s nationale basisorganisatie, heeft de leiding genomen bij de verdediging van leraren tegen vaccinatieverplichtingen in New York. “We zijn bereid om hiermee naar het Hooggerechtshof te gaan,” vertelde Kane de kijkers.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: