De echte satire

de-echte-satire

12-11-21 04: 00: 00,

Als Marco Rima één talent heeft, dan is het wel om op charmante en humoristische wijze de spelers in de politieke arena een spiegel voor te houden en grieven aan de kaak te stellen die de media zo snel over het hoofd zien in tijden van een pandemie.

In een interview met Rubikon vertelt hij hoe hij denkt over Karl Lauterbach en wat hem ertoe bracht om zich als een van de weinige cabaretiers kritisch te positioneren. Al vóór Corona was hij een graag geziene gast op de podia van de publieke omroepen, die ook een podium kreeg als “farmaceutisch adviseur” en de machinaties en retorische trucs van deze industrie genadeloos aan de kaak stelde.

Rima gaat ook in op de huidige situatie in Zwitserland, waar eind november over een zeer omstreden “Covid-wet” zal worden gestemd, die voorziet in verplichte certificatie van vaccinatie. Hiertegen vormt zich momenteel een breed verzet, dat tot in het centrum van de samenleving is doorgedrongen. Ontdek wat hij van de protesten vindt en wat er met hem gaat gebeuren in een interview met Rubikon.

Flavio von Witzleben in gesprek met Marco Rima

Spenden per SMS

Vond u dit artikel leuk?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: