De grote onverschilligheid

de-grote-onverschilligheid

12-11-21 12: 00: 00,

Wat er sinds maart in dit land is gebeurd 2020 laat zelfs ervaren politieke waarnemers sprakeloos. Ernstige inbreuken op de grondrechten volgen elkaar op, de hoogste constitutionele rechters dineren met de kanselier en verklaren dat zij niet partijdig zijn. De minachting en discriminatie van niet-ingeënte mensen zijn diep in het hart van de gemeenschap geslopen. De schade voor de democratie en de samenleving kan nauwelijks worden gekwantificeerd. Deze ontwikkeling wordt niet alleen afgedwongen door degenen die spreken van een “tirannie van de niet-gevaccineerden” of oproepen tot “meer dictatuur”, maar ook door een grote onverschilligheid. Een essay.

MARCUS KLÖCKNER, 12. November 2021, 0 reacties, PDF

Moeten de niet-gevaccineerden publiekelijk terechtgesteld worden? – Smaakloos! zullen sommige lezers uitroepen bij deze vraag. En ja, smakeloos. Dat kan zijn. De vraag is hard. Maar soms is hyperbool, het stijlmiddel van overdrijving, nodig om ogen te openen.

Maar eerst dit.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: