De vertrouwenscrisis

de-vertrouwenscrisis

12-11-21 12: 00: 00,

In Rusland stijgt het officiële aantal met corona besmette personen en personen die aan het coronavirus zijn overleden. Vladimir Poetin heeft daarom een werkbevel uitgevaardigd voor heel Rusland vanaf 30. Van oktober tot 7 november is een werkonderbreking afgekondigd .

In Moskou is de werkonderbreking al begonnen op 28. Oktober. Restaurants, bioscopen en evenementencentra zijn gesloten. Alleen de kruideniers zijn open. Voor schoolkinderen is vakantie afgekondigd. Moskou-studenten moeten tien dagen op afstand studeren.

Het hoofd van het Russische bureau voor consumentenbescherming Anna Popova zei, “de komende negen of zeven dagen zijn geen lockdown. We moeten ons voorbereiden op de nieuwjaarsvakantie. Deze zeven dagen zijn nodig om te vaccineren. Dit is de enige manier om de verspreiding van het virus te stoppen en het nieuwe jaar goed te beginnen.” De nieuwjaarsvakantie wordt beschouwd als een “gevaarlijke tijd” wat infecties betreft.

Er zijn nog geen beperkingen opgelegd aan reizen in Rusland. In afzonderlijke regio’s gelden strengere regels dan in Moskou, zoals nachtelijke uitgaansverboden. In Sevastopol op de Krim worden langs de weg en op het station de documenten van reizigers gecontroleerd. Alleen degenen die een negatieve PCR-test en een vaccinatiecertificaat kunnen tonen, mogen de stad in.

Ik had gehoord,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: