Een gesprekje tussen tedros en Jair Bolsonaro en wat cijfermateriaal uit Engeland – CommonSenseTV

een-gesprekje-tussen-tedros-en-jair-bolsonaro-en-wat-cijfermateriaal-uit-engeland-–-commonsensetv

12-11-21 09:27:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 195

Er is door iemand een video-opname gemaakt van de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie die spreekt met de president van Brazilië, Jair Bolsonaro, waarin hij duidelijk stelt dat de WHO Vaccinpaspoorten niet aanbeveelt omdat ze discriminerend zouden zijn, het doel van de Covid-19-injectie is niet om infectie en overdracht van Covid-19 te voorkomen, aangezien zij daartoe niet in staat is, en dat de WHO niet aanbeveelt dat kinderen de experimentele prik krijgen.

(bron: vaccin-impact)
De heren spraken op de G20-top in Rome kort met elkaar, en president Bolsonaro vertelde tedros dat de wereldeconomie zal instorten als landen verdere lockdowns ondergaan. Maar WHO-chef tedros bevestigde dat hij niet gelooft dat verdere lockdowns nodig zullen zijn.

tedros werd vervolgens gevraagd wat het standpunt van de WHO is over de introductie van vaccinpaspoorten, en tedros bevestigde dat de WHO voorlopig de introductie van de “vrijheidspassen” niet aanbeveelt vanwege het feit dat de Covid-19-vaccinatiegraad in verschillende landen laag is .

In de volgende adem bevestigde tedros echter dat de Covid-19-vaccins infectie of overdracht van het virus niet kunnen voorkomen als antwoord op de vraag van president Bolsonaro waarom veel Brazilianen nog steeds sterven aan Covid-19, ondanks dat ze volledig zijn gevaccineerd.

Dit roept de vraag op waarom vaccinatiepaspoorten ooit door welk land dan ook of door de WHO zijn ingevoerd of zouden worden overwogen als de vaccinatiegraad over de hele wereld wel zou toenemen.

tedros verklaarde dat “het vaccin Covid niet voorkomt, maar wel ernstige ziekte en overlijden. Dat is het doel”. (Dezelfde praatjes die we overal te horen krijgen)

Maar president Bolsonaro beweerde dat “velen die de tweede dosis kregen, stervende zijn”.

Waarop tedros antwoordde dat dit zal gebeuren bij mensen met andere onderliggende gezondheidsproblemen.

De bekende truc uit de hoge hoed. Vorig jaar als je uit een vliegtuig was gevallen en te pletter sloeg op de rotsen dan was je, nadat ze een staafje in de neus hadden geduwd, een coronadode.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: