Een nieuw onderzoeksseminarie komt eraan

een-nieuw-onderzoeksseminarie-komt-eraan

12-11-21 05: 00: 00,

Een jaar geleden bood ik een onderzoeksseminarie aan waarvoor er meer inschrijvingen waren dan ik deelnemers kon aanvaarden. Daarom zal ik ook dit jaar weer zo’n seminar houden.

Vorig jaar heb ik in een Tacheles-programma gezegd dat ik me kon voorstellen een onderzoeksseminar te houden. De respons op dit idee was zo groot dat ik tussen de feestdagen aan het eind van het jaar vier van dergelijke seminars heb gegeven. Ik heb er nadien verslag over uitgebracht, u vindt het artikel hier.

In die tijd bereidde ik me nauwelijks voor op de seminars, het gebeurde allemaal heel spontaan. Desondanks (of misschien juist daardoor?) waren de deelnemers allemaal zeer tevreden, omdat de seminars, waar ik maximaal tien deelnemers had toegelaten, heel individueel waren en ik heel goed kon ingaan op de vragen van de groepen en we ook samen onderzoek konden doen naar vragen die de deelnemers hadden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: