Een opwindend nieuw podcastplatform voor vrije meningsuiting dat interactieve vragen en antwoorden mogelijk maakt: mijn debuutshow vanavond om 20.00 uur ET

een-opwindend-nieuw-podcastplatform-voor-vrije-meningsuiting-dat-interactieve-vragen-en-antwoorden-mogelijk-maakt:-mijn-debuutshow-vanavond-om-20.00-uur-et

12-11-21 10: 40: 00,

Eerder deze maand heb ik vermeld dat ik – samen met nieuwe live video shows die ik van plan ben te doen op Rumble om meer interactie met mijn Substack abonnees mogelijk te maken, waarvan we vorige week de eerste hebben gedaan – binnenkort zou aankondigen dat we zouden gaan werken met een nieuw platform dat nog meer interactiviteit met mijn lezers mogelijk zou maken. Dat nieuwe platform is Callin, een opwindende nieuwe app die live shows en podcasts mogelijk maakt waarbij de gastheer live vragen kan beantwoorden en in uitgebreide discussie kan treden met luisteraars.

Eerder deze week kondigde Callin aan dat samen met mij, de onafhankelijke journalist Matt Taibbi, de door-Apple-ontslagen-voor-wekelijkse-transgressies auteur Antonio García Martínez, voormalig Sanders perschef Briahna Joy Gray, de Canadese journalist-activist Andray Domise en anderen naar Callin zouden gaan om een show te maken. In de korte tien minuten durende Rumble video die ik enkele dagen geleden over deze aankondiging produceerde (en die je hieronder kan bekijken),

” Lees verder

%d bloggers liken dit: