Het Mazelen Boek: 35 geheimen die je niet zult leren van de overheid of de media

het-mazelen-boek:-35-geheimen-die-je-niet-zult-leren-van-de-overheid-of-de-media

12-11-21 04: 58: 00,

“Het Mazelen Boek: Thirty-Five Secrets the Government and Media Aren’t Telling You about Measles and the Measles Vaccine,” een nieuw boek van Children’s Health Defense, onthult hoe Big Pharma en overheidsfunctionarissen op het gebied van gezondheid ouders misleiden en kinderen schaden.

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

EDITOR’S NOTE: Children’s Health Defense’s nieuwe boek – “The Measles Book: Thirty-Five Secrets the Government and Media Aren’t Telling You about Measles and the Measles Vaccine” – is hier beschikbaar. Hieronder staat een bewerkte versie van het voorwoord van het boek, door Robert F. Kennedy, Jr.

“The Measles Book: Thirty-Five Secrets the Government and the Media Aren’t Telling You about Measles and the Measles Vaccine” door Children’s Health Defense voorziet lezers van vitale, duidelijke informatie die ze al lang geleden hadden moeten horen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: