Hoorzitting in Washington DC over vaccinatieschade – Big Pharma en overheidsadviseurs schitteren door afwezigheid

hoorzitting-in-washington-dc-over-vaccinatieschade-–-big-pharma-en-overheidsadviseurs-schitteren-door-afwezigheid

11-11-21 11:46:00,

Het onderstaande artikel is met toestemming overgenomen van EllaSter.nl De sprekers op deze hoorzitting geven woorden aan de pijnlijke schaduwkanten van de covid-injectie. We worden er niet over voorgelicht…
 

 
De Amerikaanse senator Ron Johnson is een van de weinigen die de negatieve gevolgen van de Covid-19 vaccinatiecampagne naar buiten durft te brengen. Hij organiseerde een hoorzitting in Washington DC die een stem geeft aan kritische artsen, wetenschappers en degenen die na de Covid-19 injectie letsel hebben opgelopen of geliefden hebben verloren.

Senator Ron Johnson verwijt de regering dat ze niet eerlijk en transparant zijn geweest over de vaccinaties en dat deze een enorme tol hebben geëist. De groep mensen die blijvende zorg nodig zal hebben en arbeidsongeschikt is geraakt, zal een grote impact op de economie hebben. Daarom vindt hij dat mensen de vraag moeten stellen of het overheidsbeleid ten aanzien van Covid-19 wel succesvol is geweest. “Heeft het beleid gewerkt? Hebben de vaccins gewerkt?” Vragen waarop hij een antwoord wilde krijgen en daarom de rondetafel-hoorzitting organiseerde, die op 2 november 2021 plaatsvond in Washington DC.

Naast enkele van de meest vooraanstaande wetenschappers en artsen ter wereld nodigde hij ook verschillende mensen uit die vaccinatieschade na de Covid-19-prik hebben opgelopen. Eveneens stuurde hij een uitnodiging naar mensen die een prominente rol hebben gespeeld in het coronabeleid, of de ontwikkeling van de vaccins. Degenen die hij wel uitnodigde, maar die niet bij de hoorzitting verschenen waren:

• CDC Directeur Dr. Rochelle Walensky
• Staatssecretaris van Defensie, Lloyd Austin
• Staatssecretaris van Werkgelegenheid, Marty Walsh
• Staatssecretaris van Transport, Pete Buttigieg
• FDA waarnemend commissaris, Janet Woodcock
• HHS secretaris, Xavier Becerra
• NIAID Directeur, Dr. Anthony Fauci,
• NIH Directeur, Dr. Francis Collins
• Johnson & Johnson CEO, Alex Gorsky
• Moderna CEO, Stéphane Bancel
• Pfizer CEO, Albert Bourla
• BioNTech CEO, Uğur Şahin

Behalve topfiguren uit de farmaceutische industrie schitterden ook de gevestigde media door hun afwezigheid bij dit historische event in Washington DC. De video van de drieënhalf durende rondetafel-hoorzitting is te zien op het Rumble kanaal van Senator Ron Johnson (en onderaan dit artikel).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: