Kantons met kritiek op maatregelen tonen laagste kosten gezondheidszorg

kantons-met-kritiek-op-maatregelen-tonen-laagste-kosten-gezondheidszorg

11-11-21 11: 30: 00,

Gepubliceerd op 12. November 2021 door RL.

Hoe komen we uit de huidige situatie? En zijn de tegenstanders van de maatregelen, die al maandenlang worden belasterd, werkelijk zo onverantwoordelijk als politici en de media ons willen doen geloven? Michael Esfeld en Konstantin Beck hebben zich onlangs over deze en andere vragen uitgesproken in het kader van een online mediaconferentie, waarbij ook Corona-Transition aanwezig was.

Esfeld is hoogleraar wetenschapsfilosofie aan de Universiteit van Lausanne en lid van de Duitse Nationale Academie van Wetenschappen Leopoldina. Beck is hoogleraar gezondheidseconomie aan de universiteit van Luzern.

De online conferentie werd georganiseerd door het “Forum voor een open samenleving”, dat werd opgericht door Philippe Schultheiss.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: