Kinderen ‘baden in straling’ op scholen, zeggen deskundigen. Dit is wat ouders kunnen doen.

kinderen-‘baden-in-straling’-op-scholen,-zeggen-deskundigen-dit-is-wat-ouders-kunnen-doen.

12-11-21 07: 28: 00,

In de laatste aflevering van CHD.TV’s “The Empower Hour,” bespraken gastheer Zen Honeycutt en gasten hoe te veel draadloze straling gevaarlijk kan zijn voor kinderen en hoe je de blootstelling aan elektromagnetische velden op school en thuis kunt verminderen.

Een dag gemist, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

In de laatste aflevering van CHD.TV’s “The Empower Hour,” presentator Zen Honeycutt waren drie experts op het gebied van elektrische en magnetische velden (EMF) die bespraken hoe je ongezonde blootstelling aan draadloze straling kunt voorkomen.

Doug en Patti Wood, senior projectleiders van het TechSafe Schools Program en Americans for Responsible Technology, en Mary Anne Tierney, een elektromagnetische stralingsdeskundige bij Blue Ridge EMF Solutions, legden de wetenschap achter draadloze technologie en elektromagnetische straling uit en het verband met de gezondheid van kinderen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: