Nu de georganiseerde overname van de wereldwijde kunstmestvoorziening?

nu-de-georganiseerde-overname-van-de-wereldwijde-kunstmestvoorziening?

12-11-21 08: 30: 00,

De wereldwijde energietekorten die de prijzen voor steenkool, olie en aardgas de laatste maanden tot explosieve hoogten hebben opgedreven, zijn een voorspelbaar gevolg van het krankzinnige streven naar een “Zero Carbon” economisch beleid, waarbij dwaze regeringen een groeiend aandeel van elektriciteit uit onbetrouwbare zonne- en windenergie hebben gesubsidieerd. Een van de gevolgen is een vervijfvoudiging van de prijs van aardgas of methaan over de hele wereld. Dat strekt zich uit van China tot de EU, de VS en daarbuiten. Een volgend gevolg van dat tekort aan aardgas en die prijsexplosie is een groeiende crisis in de wereldlandbouwproductie van meststoffen. Dit kan allemaal geen toeval zijn. Het past in de WEF Great Reset Agenda van de VN 2030.

Meststoffen op basis van ammoniak, gemaakt van stikstof (het grootste deel van onze lucht, dus nooit een tekort) en aardgas of methaan (CH4) maken bijna 70% uit van alle meststoffen die gebruikt worden om belangrijke landbouwgewassen zoals tarwe te ondersteunen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: