Oostenrijk zet miljoenen ongevaccineerden in COVID Lockdown + meer

oostenrijk-zet-miljoenen-ongevaccineerden-in-covid-lockdown-+-meer

12-11-21 09: 18: 00,

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

Oostenrijk zet miljoenen ongevaccineerde mensen in COVID Lockdown

The Guardian bericht:

Oostenrijk voert vanaf maandag een lockdown in voor niet-gevaccineerde mensen in twee van Europa’s zwaarst getroffen gebieden met het coronavirus en zou deze kunnen uitbreiden tot het hele land, heeft de kanselier, Alexander Schallenberg, gezegd.

Miljoenen mensen die in de regio’s Opper-Oostenrijk en Salzburg niet volledig tegen COVID zijn gevaccineerd, mogen hun huis alleen verlaten om redenen die essentieel worden geacht voor het leven, zoals naar het werk gaan, boodschappen doen of naar de dokter gaan, zei Schallenberg – maatregelen die naar verluidt ongekend zijn in Europa.

“Ongevaccineerden zullen hun flat alleen mogen verlaten om naar het werk te gaan, boodschappen te doen of even de benen te strekken,” zei hij.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: